Rytme LUX 17+
 

Træningssted: DGI nordkraft, ondniveau 6, sal 1-3

Træningstid: onsdage 20-22

Instruktører: Christina Riise
Betaling: 1 rate til september

Holdbeskrivelse:
LUX er et der tager udgangspunkt i gymnastikken med inspiration fra dansens verden. Målet med træningerne er at udvikle den enkelte gymnast. Træningen vil derfor indeholde tekniske og fysiske elementer - som udfordre uanset niveau. 
Holdet er ikke udtaget. Men det forventes at gymnasten arbejder maksimalt hver gang, har så få afbud som muligt og kan sine ting fra gang til gang. Der bliver slået hårdt ned på manglende engagement. Derfor kan man blive smidt af holdet i løbet af sæsonen. Det er vigtigt gymnasten ved at hvis han/hun har afbud så er det hans/hendes eget ansvar at få samlet op på nye sekvenser og serier. 
Træningerne vil være på at højt niveau - dette betyder ikke du skal være super danser/gymnaster for at kunne følge med. Det betyder bare at hvis man savner mere udfordring, uanset niveau, så kan du få det her. Har man viljen til at ville udvikle sig - så er man mere end velkommen på RKG LUX ⭐️
For at gå på holdet skal du være fyldt 17 år inden jul. Og vigtigst af alt du skal elske gymnastikken og dansen 😄
Du kan godt være turist på holdet! 
Holdet deltager i 7-8 opvisninger. 

Instruktør instruktøren:
Christina har trænet forskellige hold som RKG 2. holdet, BVN, ASP Nord. Derudover har hun gået på Nord Rep, BVN, Viborgs Elitehold. 
"For mig er det vigtigt at gymnasten har lyst til at udvikle sig - at han/hun ikke er bange for at arbejde ud af boksen og give sig i kast med nye tricks og elementer".

Hvis dette hold lyder som noget for dig - så glæder jeg mig meget til at se dig!! 😄⭐️
Evt spørgsmål, så endelig skriv til mig eller på begivenheden på facebook ☀️
//Christina Charli Riise

RKG gymnastik - kontakt lenerkg@gmail.com hvis du har spørgsmål, ris eller ros